Avancerad sökning

Fornvännen

 

Om tidskriften: Fornvännen ges ut av Vitterhetsakademien (Kungl. Vitterhets Historie och Antikvitets Akademien) och är Sveriges äldsta, största och ledande tidskrift då det gäller antikvarisk forskning och har Nordens största recensionsavdelning inom ämnet. I Fornvännen publicerar sig den skandinaviska arkeologins och medeltidsforskningens främsta experter. Fornvännens artiklar är skrivna på svenska, ibland också på danska eller norska, men från 1925 finns bildtexter och sammanfattningar på engelska eller tyska. Det förekommer också artiklar på engelska eller tyska och då har de en svensk sammanfattning.

Artiklarna är också sökbara i Google och Kringla.

Till läsare och författare: Länk till uppgifter om redaktionen, prenumerationer samt författarinstruktioner http://vitterhetsakad.se/publikationer/fornvannen.

Copyright: Kungl. Vitterhets Historie och Antikvitets Akademien har anslutit sig till Berlindeklarationen om Open Access. Det omfattar Fornvännens innehåll och betyder att alla har rätt att läsa, länka till, ladda ned, skriva ut, kopiera och sprida Fornvännens innehåll i digital form med hänsyn till författarens ideella upphovsrätt, d.v.s. att upphovsmannen anges och verket inte förvanskas.

Undergrupper inom denna grupp

Senast inlagda

Visa mer